ICT STAGE Jr. DEVELOPER

Solliciteer direct

GlobalOrange is één van de snelst groeiende software organisaties van Nederland en al drie jaar op rij opgenomen in de NRC top 10 beste werkgevers. Sinds 2006 zetten wij ons in voor het succes van onze klanten door het ontwikkelen van innovatieve, bedrijfskritische software. Vanuit de Amsterdamse Posthoornkerk wordt er hard maar met plezier gewerkt aan uitdagende projecten. En we zoeken versterking.

Studeer jij voor IT, Internet Technologie of Informatica op HBO of WO niveau en heb je ervaring met PHP? Kun je goed in teamverband werken? Dan hebben wij een mooie ICT stage voor jou.

‘Wat doe jij eigenlijk?’

 • Wij helpen je verder ontwikkelen

  Door onze talentvolle medewerkers zijn we in staat om ons te ontwikkelen tot één van de snelst groeiende softwarehuizen van de afgelopen jaren. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk ontwikkeling is. Ook jóuw ontwikkeling draagt bij aan ons succes. Hier helpen wij je dan ook graag een handje bij.

 • Wat ga je doen?

  Als stagiair Jr. Developer ben je lid van het team van developers en help je mee aan de ontwikkeling van producten in uitdagende projecten. Onze klanten benaderen ons voor de ontwikkeling van complexe en uitdagende maatwerk applicaties. De ontwikkeling wordt uitgevoerd door een team samengesteld uit Nederlandse specialisten en developers van onze ontwikkelcentra in het buitenland.

KLANTSUCCES ALS DRIJFVEER

VOORLOPERS IN INNOVATIE & TECHNOLOGIE

VERTROUWEN & INTEGRITEIT

WERKPLEZIER

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar iemand die zich herkent in onderstaande.

 • Je bent een tech savvy, iemand met kennis van PHP en Linux (JavaScript en Java zijn een pre);
 • Je hebt de passie en motivatie om je vast te bijten in complexe programmeer opdrachten;
 • Je hebt de wil om  kennis verder uit te breiden en in de praktijk toe te passen onder leiding van professionals;
 • Je bent scherp en leergierig;
 • Je bezit over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we?

Je werkt samen met een enthousiast team van slimme, inventieve mensen en met onze internationale experts op IT gebied. Onze opdrachtgevers zijn grote multinationals maar ook innovatieve start-ups. GlobalOrange is een snel groeiend en dynamisch bedrijf waarin jij alle kansen krijgt om je te ontwikkelen en veel te leren. Wij bieden:

 • Stagevergoeding;
 • Een leuk en internationaal team mét humor;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een unieke werkplek in hartje Amsterdam;
 • Een uitgebreide lunch en op vrijdag een koud biertje. Of twee.

ALL INCLUSIVE LUNCH

Enthousiast geworden? We horen graag van je!

Sollicitatieprocedure

Enthousiast over deze ICT stage? Stuur ons je motivatie en CV en laat ons weten wat voor werkzaamheden je ambieert. Je ontvangt van ons binnen een week een reactie. Bij positief bericht nodigen we je graag uit voor een groot glas vers geperste oranges en een goed gesprek. Om ook jou feeling met ons bedrijf te geven vertellen we je graag wat wij inhoudelijk doen en hoe wij dat doen. Stel gerust vragen! Dit gesprek is er namelijk met name op gericht om te kijken of er vanuit beide kanten een klik is.

Klikt het? Dan kun je bij ons aan de slag!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.