ICT STAGE Jr. project manager

Solliciteer direct

GlobalOrange is één van de snelst groeiende software organisaties van Nederland en al drie jaar op rij opgenomen in de NRC top 10 beste werkgevers. Sinds 2006 zetten we ons in voor het succes van onze klanten door het ontwikkelen van innovatieve, bedrijfskritische software. Vanuit de Amsterdamse Posthoornkerk wordt er hard maar met plezier gewerkt aan uitdagende projecten. En we zoeken versterking:

‘Wat doe jij eigenlijk?’

 • Wie zoeken wij?

  Doe jij een studie gerelateerd aan technische bedrijfs- of bestuurskunde of bedrijfskundige informatica op HBO of WO niveau en heb je veel affiniteit met IT? Heb je daarnaast een sterk analytisch vermogen en ben je klantgericht? Dan hebben we een mooie ICT stage voor jou.

 • Samen succesvol

  Mede door het succes van onze medewerkers is GlobalOrange in staat geweest om zich te kunnen ontwikkelen tot één van de snelst groeiende softwarehuizen van de afgelopen jaren. Jóuw ontwikkeling draagt bij aan ons succes en hier helpen wij je dan ook graag een handje bij.

 • Wat ga je doen?

  Het realiseren van een software applicatie vereist een projectmatige aanpak waarbij verschillende disciplines moeten worden ingezet, zoals businessanalyse, testen en het aansturen ontwikkelteams. Voordat een applicatie ontwikkeld kan worden voor een klant, moet er een (in het Engels geformuleerd) functioneel ontwerp opgesteld worden. Dit ontwerp vormt de basis voor de ontwikkelfase en geeft een gedetailleerd beeld van het project voor de experts in onze ontwikkelcentra in het buitenland. Als stagiair jr. Projectmanager ga je in gesprekken met de klanten alle wensen en eisen verzamelen voor het functionele ontwerp. Verder ga je de gebruikerswensen afzetten tegen de technische haalbaarheid. Tot slot zorg je bij oplevering van een project voor implementatie bij de klant en mogelijk ook training van de klant.

Een inspirerende locatie in hartje Amsterdam

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar iemand die zich herkent in onderstaande.

 • Je bent een tech-savvy en hebt affiniteit met IT, internet technologie en mobiele applicaties;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je bent klantgericht;
 • Je bent nauwkeurig en hebt een sterk analytisch vermogen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Wat bieden we?

Je werkt samen met een enthousiast team van slimme, inventieve mensen en met onze internationale experts op IT gebied. Onze opdrachtgevers zijn grote multinationals maar ook innovatieve start-ups. GlobalOrange is een snel groeiend en dynamisch bedrijf waarin jij alle kansen krijgt om je te ontwikkelen en veel te leren. Wij bieden:

 • Stagevergoeding;
 • Een leuk en internationaal team mét humor;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een unieke werkplek in hartje Amsterdam;
 • Een uitgebreide lunch en op vrijdag een koud biertje. Of twee.

Lunch all inclusive

Enthousiast geworden? We horen graag van je!

Sollicitatieprocedure

Enthousiast over deze ICT stage? Solliciteer dan nu! Stuur je motivatie en CV via bijgaand formulier en laat ons weten wat voor werkzaamheden je ambieert. Je ontvangt van ons binnen een week een reactie op je sollicitatie. Bij positief bericht nodigen we je graag uit voor een groot glas vers geperste Oranges en een goed gesprek. Om je feeling met ons bedrijf te geven vertellen we je graag wat wij inhoudelijk doen en hoe wij dat doen. Stel gerust vragen. Dit gesprek is er namelijk met name op gericht om te kijken of er vanuit beide kanten een klik is.

Klikt het? Dan praten we verder, bespreken we praktische zaken van deze stage en kun je bij ons aan de slag!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.