Java Developer

Solliciteer direct

GlobalOrange is één van de snelst groeiende software organisaties van Nederland en al drie jaar op rij opgenomen in de NRC top 10 beste werkgevers. Sinds 2006 zetten we ons in voor het succes van onze klanten door het ontwikkelen van innovatieve, bedrijfskritische software. Vanuit de Amsterdamse Posthoornkerk wordt er hard maar met plezier gewerkt aan uitdagende projecten. Met gevoel voor business en onze top-expertise in technologie en user experience ontwikkelen wij applicaties voor ticketscriptAegonSimpledCardTikkieVUmc en vele anderen. We delen onze kennis en expertise graag, dat doen we in de vorm van whitepapers. En we zoeken versterking.

Wat doen wij?

Voor onze klanten ontwikkelen wij complexe en uitdagende applicaties op maat. Met multidisciplinaire teams van top specialisten (o.a. project managers, usability experts, ontwikkelaars, testers) voeren wij onze projecten uit op basis van de Scrum ontwikkelmethodiek. Jij maakt deel uit van het team en werkt aan één of meerdere projecten.

Over de functie

Als Java developer maak je deel uit van een team dat voornamelijk vanuit ons kantoor in Amsterdam opereert. Je bent mede-verantwoordelijk voor het ontwerpen van toepassingen met een moderne architectuur en het ontwikkelen en onderhouden van applicaties op basis van de wensen van de klant.

KLANTSUCCES ALS DRIJFVEER

VOORLOPERS IN INNOVATIE & TECHNOLOGIE

VERTROUWEN & INTEGRITEIT

WERKPLEZIER

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een hoge standaard voor je eigen werk en dat van je team. Daarnaast neem je je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de producten en de planning in een dynamische omgeving. Verder:

 • Een HBO of WO opleiding in bijv. computer science, software engineering, technische informatica of vergelijkbare praktische ervaring
 • Uitstekende Java programmeer skills
 • Ervaring met services architectuur (Vert.x, play 2.0, postgreSQL en Angular/React) is een pré
 • Ervaring met Agile methodieken
 • Je wilt continu blijven leren
 • Je bent technisch, innovatief en pro-actief
 • Teamplayer en goede communicatieve vaardighede
 • Goed in Engels woord en geschrift

Talentontwikkeling

GlobalOrange biedt jou de ruimte om te groeien, alleen zo zijn we in staat om altijd een optimaal resultaat te garanderen. Elke vrijdagmiddag krijg je ruimte om elkaar te reviewen en van elkaar te leren, een hackathon te doen, kennis opdoen van externe experts, verbeteren van je skills, nieuwe frameworks bekijken en te werken een pet-project. Waar mogelijk leveren we hierbij ook een bijdrage aan een goed doel of maatschappelijke kwestie. Ook zien we er op toe dat onze ontwikkelaars om de zoveel tijd kunnen switchen van project. Zo zorgen we voor een blijvende uitdaging, nieuwe samenwerkingen en een extra frisse blik voor onze klanten

Wat mag je van ons verwachten?

Een boeiende, uitdagende baan waarin je richting geeft aan ontwikkeling van complexe, vernieuwende applicaties vanuit een inspirerende locatie. Je werkt samen met een enthousiast team van slimme, inventieve mensen en met onze internationale experts op IT gebied. Onze opdrachtgevers zijn grote multinationals maar ook innovatieve start-ups. GlobalOrange is een snel groeiend en dynamisch bedrijf waarin jij alle kansen krijgt om je te ontwikkelen en veel te leren.

Wat nog meer?

 • Een fulltime baan (40 uur)
 • Een marktconform salaris en bijdrage aan je pensioen
 • Een leuk en internationaal team mét humor
 • Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Een unieke werkplek in hartje Amsterdam
 • Een uitgebreide lunch en op vrijdag een koud biertje, of twee

Maak deel uit van één van de snelst groeiende software organisaties van Nederland

Kun je niet wachten te beginnen? We horen graag van je:

Sollicitatieprocedure

Laat je motivatie en CV achter en ontvang binnen een week een reactie. Bij positief bericht nodigen we je graag uit voor een groot glas vers geperste oranges en een goed gesprek. Om ook jou feeling met ons bedrijf te geven, vertellen we je graag wat wij inhoudelijk doen en hoe wij dat doen. Stel gerust vragen. Dit eerste gesprek is er namelijk met name op gericht om te kijken of er vanuit beide kanten een klik is.

Klikt het? In een tweede gesprek praten we verder over het inhoudelijke deel, maar nu toegespitst op GlobalOrange. Oftewel: wat wordt jouw rol binnen het team waar je straks in gaat werken? Is er een match, dan doen we je een aanbod.

Succes. Wie weet tot snel!

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.