OVER GLOBALORANGE

Hoe is het om te werken bij GlobalOrange?

Wij zijn GlobalOrange. Global en Orange. Internationaal en bont gekleurd. Ons team van 50 is een verzameling van individuen die elkaar weten te vinden. Als dat nodig is, maar ook vooral als dat leuk is.

Ambities:

Als bedrijf hebben we natuurlijk ambities. Net als jij. Wij willen groeien door de allerbeste mensen om ons heen te verzamelen. We willen onze klanten aan ons blijven binden door uitmuntende maatwerk software te ontwikkelen. We willen doorleren en onze kennis blijven delen. En over een paar jaar zijn wij de absolute toonaangevende partij in Nederland op het gebied van machine learning.

Op je eigen manier werken bij GlobalOrange.

Wij geloven in maatwerk, standaard software voldoet vaak niet aan de eisen of werkt omslachtig. Wij maken daarom innovatieve, bedrijfskritische software. Hierin gaan we verder dan de meeste ontwikkelaars. We zijn benieuwd naar jouw input, jouw oplossingen.

We werken volgens de Agile Scrum Methode, dat zal je niet verbazen. Verder vinden we dat je moet werken op een manier die voor jou werkt. Dat werkt immers het best. Als je hier werkt willen we dat jij jezelf bent. Daarom ben je hier. Jouw input is uniek en zo lever je de grootste bijdrage. We zijn trots op de kwaliteit die we leveren. Die staat altijd voorop. We begrijpen als geen ander dat je dingen snel of goed kunt doen. We laten ons niet haasten en zullen dat ook bij jou nooit doen. Hetzelfde geldt voor de oplossingen die we zelf gebruiken. Wij geloven dat een best-of-breed oplossing nodig is om tot het beste resultaat te komen. Wij werken met de beste en meest geaccepteerde frameworks. En als we kunnen pionieren, doen we dat.

Play #GlobalOrange:

Wij werken van high level, tot hands-on en spelen pingpong. Simpel gezegd, samenwerken en samen ontspannen. We vinden het fijn om samen te ontspannen. Onze pubquiz is legendarisch, onze dagen aan het strand groots en onze borrels wekelijks. Iedereen is altijd welkom. Keertje geen zin? Geen probleem.

Elke week verzamelen onze developers zich voor een dev-lunch. Dan zijn we even onder elkaar en bespreken we innovaties, nieuwe oplossingen en andere bleeding edge tech. Lunch vinden we sowieso belangrijk. Wij zorgen voor de boodschappen, je maakt zelf je lunch in onze keuken. Elke middag maken we samen onze lunch. Variërend van een snelle boterham tot Eggs Benedict.

Balans:

We geloven in de juiste balans tussen werk en vrije tijd. Hoe mooi de Haarlemmerstraat ook is, het is geen Wallstreet. Gelukkig maar. We zien het als een absolute meerwaarde om hier samen op kantoor te kunnen werken. Als team bereiken en leren we meer.

We geloven in balans, openheid en gelijkheid. GlobalOrange is een vrolijk team. We geloven niet in hiërarchie maar vooral in samenwerken. We doen onze uiterste best om elke dag te verbeteren. Als iemand roept dat iets onmogelijk is beginnen wij te lachen.

Geloof ons, je gaat het hier naar je zin hebben.

In de prijzen…

GlobalOrange is door het NRC uitgeroepen tot één van de tien beste werkgevers van Nederland. Ook wonnen we 5 jaar op rij een FD Gazellen award en kregen we afgelopen jaar de titel Most Sustainable Grower, na 5 jaar op rij geselecteerd te zijn voor de Deloitte Technology Fast50.

Yvo Gortemaker

De CEO aan het woord

“Ik investeer graag in de werkomgeving en het welzijn van onze werknemers, omdat ik geloof dat jouw betrokkenheid bij ons bedrijf het verschil maakt voor ons succes en dat van onze klanten.”

Yvo GortemakerDirecteur GlobalOrange